Foarstrjitte 27, 9151HD holwerd

€ 149.750,- k.k.

contactgegevens

Makelaardij Op Maat

0518-403490

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • Aantal kamers: 6
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Woonopp: 113 m2
 • Perceelopp: 450 m2
 • Bouwjaar: 1906
 • Inhoud: 440 m3

 • Keurig verzorgde, half vrijstaande woning in het oude centrum van Holwerd. Eigen grond maar liefst 450 m², welke zich hoofdzakelijk concentreert aan de achterzijde van de woning, op het zuidwesten. Diverse karakteristieke details zijn bewaard gebleven in dit huis, zoals balkenplafonds, paneeldeuren en ensuite deuren, lambrisering, etc. Samen met de houten vloeren vormt dit een sfeervol geheel. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime speel/hobbyzolder. En omdat alles af en in prima staat is, krijgt u de gelegenheid om lekker te genieten van uw tuin, de wijdse omgeving en de prachtige, schone luchten waar deze regio bekend om staat.
  Indeling
  Entree, tochtportaal met meterkast (7 gr.), lambrisering en plavuizenvloer die doorlopen in de achtergelegen hal met trapopgang, trapkast en toegang naar de woonkamer, woonkeuken, toiletruimte en badkamer. Woonkamer (ca. 23 m²) met sfeervolle houten vloer, balkenplafond en originele ensuite deuren; ruime woonkeuken (ca. 19 m²) met balkenplafond, tuindeuren, deels houten- en deels plavuizenvloer, wandopstelling met diverse inbouwapparatuur; ruime, volbetegelde bijkeuken met witgoedaansluitingen, uitstortgootsteen en achterentree; toiletruimte met hangcloset; badkamer met douchecabine.
  Eerste verdieping
  Overloop met luik naar zolderberging; drie geheel vernieuwde slaapkamers, allen voorzien van laminaatvloer; ruime speelzolder (ca. 19 m²), tevens voorzien van laminaatvloer.
  Tweede verdieping
  Zolderberging
  Tuin
  Ten op zichte van de zon gunstig gelegen, diepe achtertuin met ruime hobbyschuur. De tuin is ca. 43 meter diep en biedt volop mogelijkheden.
  Bijzonderheden
  Sinds 2000 is ongeveer de gehele woning vernieuwd en verbeterd.
  Dakbeschot en dakpannen vernieuwd in 2005.
  Buitenom geschilderd in 2016.
  Houten vloer opnieuw gelakt in 2017.
  Het geheel wordt centraal verwarmd en is goed geïsoleerd.
  Ruime woonkeuken met tuindeuren naar de diepe achtertuin.
  Parkeergelegenheid voor de woning.
  Holwerd (Holwert) is een eeuwenoud dorp aan de Waddenkust met ruim 1500 inwoners. Het dorp is vooral bekend om zijn pier, vanwaar de veerboot naar Ameland vertrekt en om het Wadlopen, wat in een groeiende belangstelling staat. In Holwerd bevinden zich diverse bedrijven, een actieve middenstand en een levendig verenigingsleven. Sinds kort is er een ambitieus plan voor Holwerd, namelijk Holwerd aan Zee. Met vereende krachten wordt hieraan gewerkt en als dit slaagt, waar het wel naar uitziet, zal dit een enorme boost zijn voor Holwerd en de wijde omgeving. De Wadden zijn onlangs verkozen tot het mooiste natuurgebied van Nederland en staat op de Wereld Erfgoedlijst. Een voorrecht om daar te mogen wonen.
  Goede busverbinding met Dokkum (9 km) en Leeuwarden (25 km).
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkopende makelaar van dit object, dhr. Jan Koning 06-10529131.

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.