Nieuwstad D 100

1381CE Weesp

contactgegevens

Koster Di Giacomo

0294-484441

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 1.095.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Woonopp: 288 m2
 • Bouwjaar: 1799
 • Inhoud: 899 m3

 • Omschrijving

  WILT U SENSATIONEEL MOOI WONEN EN VANUIT DE LIFT RECHTSTREEKS UITKOMEN IN UW EIGEN LOFT? Dat is mogelijk in deze EXCLUSIEVE EN INDRUKWEKKENDE LOFT uit de 17e eeuw!Gelegen op een UNIEKE LOCATIE in het historisch centrum onder andere voorzien van.....
  + Lees de volledige omschrijving
  WILT U SENSATIONEEL MOOI WONEN EN VANUIT DE LIFT RECHTSTREEKS UITKOMEN IN UW EIGEN LOFT?
  Dat is mogelijk in deze EXCLUSIEVE EN INDRUKWEKKENDE LOFT uit de 17e eeuw!

  Gelegen op een UNIEKE LOCATIE in het historisch centrum onder andere voorzien van een INPANDIG TERRAS van ruim 17 m² en een berging van ruim 5 m².

  Deze loft bevindt zich op de derde verdieping van een OUD PAKHUIS. Hierin is een kleinschalig appartementengebouw gerealiseerd welke is gesitueerd midden in het gezellige en historische stadscentrum van Weesp.
  Winkels, leuke terrasjes en horecagelegenheden zijn binnen handbereik en op zeven minuten loopafstand bevindt zich het NS-station met rechtstreekse verbinding naar Amsterdam CS (17 minuten), Schiphol (22 minuten), Almere CS, Amersfoort CS en Utrecht CS. In de directe nabijheid bevinden zich onder andere sportaccommodaties, scholen, kinderopvang en uitvalswegen richting o.a. Amsterdam, AMC, luchthaven Schiphol, Utrecht en Hilversum.

  Het pakhuis Nieuwstad 100 is tussen 1798-1799 gebouwd als mouterij en was ooit onderdeel van de grote jeneverdistilleerderij 'Het Anker'. Samen met de molen 'Het Anker', 2 pakhuizen en 2 stokerijen vormde Nieuwstad 100 een enorm jenevercomplex in het Weesp van begin 19e eeuw. Maar de geschiedenis van Nieuwstad 100 gaat verder terug dan 1799. Op 30 januari 1759 koopt de heer Johan Daniël Thuret de mouterij aan Nieuwstad 100 voor 200 gulden.

  In 1869 is de mouterij even in handen van Hendrik Johannes Gudde, om vervolgens in 1870 gekocht te worden door C.F. van Houten. Dat betekent voor Nieuwstad 100 een definitief einde als mouterij. Tot aan 1931 zal Van Houten Cacao er zijn kantoor, opslag en expeditie hebben.

  OPEN HUIS:

  Zaterdag 26 mei en zondag 27 mei van 11.00 tot 15.00 uur kunt u deze loft bezichtigen.

  INDELING:

  Via de centrale afgesloten en overdekte toegang, langs de brievenbussen en de intercom, bereikt u de fraaie hal welke is voorzien van lift en trappenhuis.

  VANUIT DE LIFT KOMT U RECHTSTREEKS UIT IN UW EIGEN LOFT!

  Entree, hal voorzien van entree naar trappenhuis en wasruimte met dubbele toiletgroep. Aan de voorzijde van deze loft bevindt zich de living en halverwege deze loft bevindt zich de woonkeuken met inloopkast en openslaande deuren naar het inpandige terras. Hal met entree naar vier slaapkamers waarvan een met doorloop naar eerste badkamerruimte. Verder bevindt zich in de hal een separaat toilet en de tweede badkamer.
  INDIEN GEWENST ZIJN ER MEERDERE SLAAPKAMERS TE REALISEREN.

  Door de zeer ruime afmetingen zijn de lofts ook geschikt om wonen en werken te combineren of als kangoeroewoning.

  AFWERKINGSNIVEAU:

  Nieuwstad 100 is ooit gebouwd als groot, stevig en diep pakhuis met drie bouwlagen. Hierdoor is het mogelijk geworden om unieke loft appartementen te realiseren. Er is gekozen voor een casco oplevering, zodat de lofts geheel naar eigen inzicht en smaak afgebouwd kunnen worden. Casco wil zeggen dat alle kabels, leidingen, installaties en aansluitingen aanwezig zijn, dat de wanden, vloeren en plafonds nog niet zijn afgewerkt en dat de keuken en het sanitair nog geplaatst dienen te worden.

  BUITENRUIMTE:

  Deze loft is voorzien van een inpandig terras van ca. 17 m², gesitueerd op het zuidoosten.

  GEBRUIKSOPPERVLAKTEN:

  - Wonen: 288 m²;
  - Overige inpandige ruimte: niet van toepassing;
  - Gebouw gebonden buitenruimte: 17 m² (inpandig terras);
  - Externe bergruimte: 5 m² (berging).

  Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  KORTOM:

  Wilt u HARTJE CENTRUM wonen met een centrale ligging ten opzichte van Amsterdam en in een prettige woonomgeving met veel water zoals o.a. de rivier "de Vecht"? Dan is deze LOFT gelegen op de derde verdieping voorzien van inpandig terras en berging wellicht iets voor u!
  Nieuwsgierig?
  Bel voor een bezichtiging en wij laten deze loft MET TROTS AAN U ZIEN!!!

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.