Anworpstraat 10

4524JP Sluis

contactgegevens

Zwin Regio Makelaardij

0117-420688

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 750.000,- k.k.
 • Woonopp: 1 m2
 • Perceelopp: 685 m2
 • Bouwjaar: 2018
 • Inhoud: 2 m3

 • Omschrijving

  Sint Anna ter Muiden is een pittoresk dorpje op het meest westelijke punt van Nederland op nauwelijks een paar honderd meter van de Belgische-Nederlandse grens. Sint Anna ter Muiden heeft circa 50 inwoners om deze reden staat het bekend als één van.....
  + Lees de volledige omschrijving
  Sint Anna ter Muiden is een pittoresk dorpje op het meest westelijke punt van Nederland op nauwelijks een paar honderd meter van de Belgische-Nederlandse grens. Sint Anna ter Muiden heeft circa 50 inwoners om deze reden staat het bekend als één van de kleinste dorpjes van Nederland.
  Het hele dorp is geklasseerd als beschermd monument en beschikt over minimaal 40 Rijksmonumenten. Enkele bezienswaardigheden zijn de kerk en toren,de pomp, het marktplein en omliggende gebouwen, het dorpje is zeker een bezoekje waard!
  In het midden van het dorp bieden we een stuk bouwgrond aan. Het perceel heeft een oppervlakte van 685 m2 groot en wordt aangeboden inclusief bouwtekeningen en vergunning. Bij ontwikkelingen op dit perceel dient u rekening te houden met de cultuurhistorische waarde ervan.
  Er wordt gevraagd om een modern volume te realiseren die passend is binnen de dorpskern maar toch laat zien dat het uit een andere tijd afkomstig is. Op onze website kunt u de ontwerp volume schetsen van het pand bekijken!
  Deze woning mag naast permanent ook recreatief bewoond worden.
  Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het kantoor.

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.