Oostburgsestraat 19

4505AA Zuidzande

contactgegevens

Zwin Regio Makelaardij

0117-420688

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 415.000,- k.k.
 • Woonopp: 95 m2
 • Perceelopp: 375 m2
 • Bouwjaar: 1922
 • Inhoud: 380 m3

 • Omschrijving

  Wonen in een geheel gerenoveerde woning, ecologisch verantwoord, maar waar toch de karakteristieken van de oude woning zijn behouden? Dan is deze alleenstaande woning zeker iets waar u naar op zoek bent! Gelegen in het centrum van Zuidzande wordt dez.....
  + Lees de volledige omschrijving
  Wonen in een geheel gerenoveerde woning, ecologisch verantwoord, maar waar toch de karakteristieken van de oude woning zijn behouden? Dan is deze alleenstaande woning zeker iets waar u naar op zoek bent! Gelegen in het centrum van Zuidzande wordt deze woning met 3 slaapkamers momenteel volledig gerenoveerd tot een paleisje.
  Woning algemeen
  De gevel van de woning wordt in gebroken wit gekaleid, met onderaan een zwarte band rondom de woning. De elektriciteit, verlichting, riolering en CV-leidingen worden volledig vernieuwd, waarbij de CV-buizen in de woning worden weggewerkt.
  Hal
  In de hal wordt er een kast gerealiseerd rondom de meterkast en zal het plafond uit gipsplaten bestaan. Het toilet zal worden gesitueerd onder de trap waarbij de deur naar de woonkamer wordt dichtgemaakt. De trap wordt afgewerkt met tapijt en de authentieke vloer in de hal wordt behouden.
  Woonkamer/eetkamer
  De buitenmuren worden voorzien van nieuwe isolatie en gipsplaten. Onder de vloer komen isolerende- en vochtwerende schelpen. De vloer komt in een grenen parket en alle muren worden opnieuw geschilderd met ecologische leemverf. De balken (plafond) in de kamers worden vernieuwd, de authentieke dubbele deuren (1930) tussen beide kamers zullen intact blijven. De plafonds worden afgewerkt met sierlijsten. De woonkamer is voorzien van een pellet kachel.
  Keuken
  De keuken wordt volgens een plan afgewerkt met een volledig nieuw keukenblok met apparatuur. Afwerking met een betegelde vloer (met eronder isolerende- en vochtwerende schelpen).
  Bovenverdieping
  De bovenverdieping is helemaal opnieuw opgebouwd met brandvertragende gipsvezelplaten en ecologische isolatie. Ze bestaat uit drie slaapkamers, welke opnieuw zijn geschilderd met ecologische leemverf en zijn voorzien van een nieuwe vloer in ecologisch bamboe-parket. De badkamer wordt ingericht met een dubbele wastafel en een inloopdouche. De toiletruimte wordt ingericht met hangtoilet en een wandmeubel. De bovenverdieping wordt volledig verwarmd door middel van infraroodpanelen.

  Tuin
  Zowel de voor- als achtertuin wordt aangelegd in fijne gravé en grasmatten met in de voortuin een taxushaag als omheining. Tevens zullen beide tuinen worden voorzien van beperkte onderhoudsvriendelijke beplanting. Aansluitend aan het bijgebouw zal er een overkapping gerealiseerd worden in eik.

  Bijzonderheden
  -Wordt volledig gerenoveerd (begin 2019 gerealiseerd)
  -Dak vernieuwd in 2013 en voorzien van 20 cm ecologische isolatie
  -Nieuwe elektra, verlichting, cv en rioleringen
  -Pellet kachel aanwezig (met realistische vlammen)
  -Woning is voorzien van 8 zonnepanelen
  -Brandalarmen aanwezig
  -Raambekleding voorzien

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.