Jan Van Galenstraat a 10

9726HM Groningen

contactgegevens

STARCK in Vastgoed

050-2101005

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 290.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Woonopp: 81 m2
 • Inhoud: 220 m3

 • Omschrijving

  Keurig beleggingsobject bestaande uit een zelfstandig appartement met (eigen) huisnummer 10a en drie onzelfstandige kamers met huisnummer 10a-1. Het object is gelegen in de sfeervolle Zeeheldenbuurt, waarbij het appartement en de kamer aan de voorz.....
  + Lees de volledige omschrijving
  Keurig beleggingsobject bestaande uit een zelfstandig appartement met (eigen) huisnummer 10a en drie onzelfstandige kamers met huisnummer 10a-1.
  Het object is gelegen in de sfeervolle Zeeheldenbuurt, waarbij het appartement en de kamer aan de voorzijde een leuke doorkijk hebben naar de Van Brakelvijver. Het object is centraal gelegen ten opzichte van het stadscentrum, voorzieningen en uitvalswegen.
  Het zelfstandige appartement is gelegen op de 1e verdieping en is circa 33 m2 groot. Dit appartement beschikt over een woonkamer met aangrenzende slaapkamer en een eigen wc, keuken, badkamer en balkon (op het oosten).
  De onzelfstandige kamers zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping en beschikken allen over een eigen keukenblok, maar delen de wc en douche. De kamers respectievelijk 8, 20 en 16 m2 (met dakterras) groot.
  Het geheel verkeert in nette staat en is thans volledig verhuurd (onttrekkingsvergunning aanwezig). Er is een vereniging van eigenaars voor het onderhoud van de buitenzijde, met een actuele maandelijkse bijdrage van € 10,-.
  Actuele huurgegevens totalen op jaarbasis:
  Huurprijs exclusief: € 15.129,-
  Stoffering: € 660,-
  Servicekosten: € 3.840,-
  Huurprijs inclusief: € 19.629,-
  Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging.

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.