Steenwijkerweg 123

8397LC De Blesse

contactgegevens

Van Stenwic Makelaardij en Taxaties

06-51912336

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 469.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 6
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Woonopp: 163 m2
 • Perceelopp: 3490 m2
 • Bouwjaar: 1941
 • Inhoud: 549 m3

 • Omschrijving

  Aan de oude route van Steenwijk naar Wolvega ligt deze fraaie woonboerderij met grote schuur, gastenverblijf, sauna en boomgaard. Dit keurig onderhouden samenstel van opstallen en landschapstuin komt nu beschikbaar voor nieuwe bewoners. Na vele jaren.....
  + Lees de volledige omschrijving
  Aan de oude route van Steenwijk naar Wolvega ligt deze fraaie woonboerderij met grote schuur, gastenverblijf, sauna en boomgaard. Dit keurig onderhouden samenstel van opstallen en landschapstuin komt nu beschikbaar voor nieuwe bewoners. Na vele jaren van opbouwen, verbouwen en bovenal genieten is voor verkopers het moment aangebroken om deze oase door te geven aan nieuwe bewonderaars.
  Indeling
  Verkijk u niet op de ruimte die deze plek u biedt. Met een perceel van bijna 3500m2 beschikt u hier over een prachtig aangelegde tuin met vele verrassende zitjes. Ook de woonboerderij doet volop mee. De ruime living met prachtige schouw en open woonkeuken wordt gecomplimenteerd door een fraaie werkkamer met aansluitend de, als slaapvertrek in gebruik zijnde, opkamer. En deze opkamer gaat uiteraard gepaard met een riante kelder. Met twee schuifpuien is ook de toegang naar het terras en de veranda goed geregeld.
  Eerste verdieping
  Op de verdieping treft u vervolgens een drietal slaapkamers en de sfeervolle badkamer. Meest bijzonder is hier de ouderkamer. Gelegen achter de badkamer beschikt hij over een eigen dakterras vanwaar u prachtig wegkijkt over de eigen tuin. De badkamer is heel slim ingedeeld met een doorloop functie. Hierdoor is een groot ruimtelijk effect ontstaan en komt de compleet uitgeruste ruimte goed tot zijn recht. Toch liever iets meer privacy? Geen probleem, door het simpel plaatsen van een wandje ontstaan er twee gescheiden ruimtes. De middelste kamer, welke momenteel functioneert als kleedkamer, kan eveneens eenvoudig vergroot worden. Tot slot bevindt zich aan de voorzijde de derde kamer. Kenmerkend hier is wederom een fraai uitzicht over de landerijen.
  Bijzonderheden
  De grote schuur is niet alleen praktisch maar ook nog eens uiterst sfeervol van karakter. Ideaal om in te zetten als atelier. Voorzien van fraaie gebinten, overstekend dak en ramen met roedeverdeling trekt u onmiddellijk de aandacht van uw gasten. Langs twee zijden van deze ruimte is een praktische berging gesitueerd en ook op de zolder zal het u niet snel aan ruimte ontbreken.
  In een afgesloten deel van de tuin bevindt zich de grootste verrassing van deze plek. Een relaxtuin met een half verscholen saunagebouw met 4-persoons sauna, douche, toilet, wasmeubel en eigen cv ketel. Verder een buitendouche en dompelbad en fraai terras. Voorts een gastenverblijf voor twee personen met wederom een eigen terras. Direct aan het woonhuis gelegen treft u nog twee terrassen alsmede een ruime boomgaard.

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.