Oosterbeekstraat 19

6301ZT Valkenburg (l)

contactgegevens

Pooters Makelaardij B.V.

043-3627674

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 235.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Woonopp: 90 m2
 • Perceelopp: 204 m2
 • Bouwjaar: 1954
 • Inhoud: 420 m3

 • Omschrijving

  Op loopafstand van hartje Valkenburg gelegen halfvrijstaande woning voorzien van een ruime woonkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers, bergzolder, kelder, terras en tuin met achterom.IndelingSouterrain (tuinniveau):Ruime kelder (35 m²) gelegen o.....
  + Lees de volledige omschrijving
  Op loopafstand van hartje Valkenburg gelegen halfvrijstaande woning voorzien van een ruime woonkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers, bergzolder, kelder, terras en tuin met achterom.
  Indeling
  Souterrain (tuinniveau):
  Ruime kelder (35 m²) gelegen op tuinniveau geschikt voor opslag of het uitoefenen van een hobby. Tevens is de badkamer (5 m²) voorzien van ligbad, douche en witgoedaansluiting ook gelegen in het souterrain. De achtergelegen tuin beschikt over een achterom.
  Begane grond (straatniveau):
  Entree/hal (5 m²) met meterkast en separaat toilet met fonteintje geeft toegang tot de eerste verdieping en keuken. De keuken (6 m²) beschikt over een vaatwasser, 4 pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak en koelkast. Vanuit de keuken is de kelder en woonkamer te bereiken. De ruime doorzon woonkamer (27 m²) beschikt over een bergkast en een parketvloer. Middels schuifpui is het terras/balkon en tuin te bereiken.
  Eerste verdieping:
  Overloop met separaat toilet en fonteintje geeft toegang tot de 3 slaapkamers. Slaapkamer 1, 2 en 3 zijn respectievelijk 17, 11 en 8 m² groot. Slaapkamer 1 geeft middels vlizotrap toegang tot de bergzolder. Slaapkamer 2 is voorzien van een balkon.
  Tweede verdieping:
  Middels vlizotrap is de bergzolder (39 m²) te bereiken.
  Bijzonderheden
  Extra informatie:
  - Woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
  - Woning beschikt over dakisolatie
  - Cv-ketel en boiler, gesitueerd in de kelder, zijn eigendom
  - Woning is goed onderhouden maar dient gemoderniseerd te worden
  - Gebruiksoppervlakte 160 m²
  Aanvullende informatie:
  De woning is gelegen in Valkenburg op loopafstand van het centrum met onderwijs, horeca, winkels en overige voorzieningen.
  Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Maastricht/Heerlen/Aken goed te bereiken.
  Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
  Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.