Slagbaai 9

1112WV Diemen

contactgegevens

Huizenlinq Makelaars onroerende zaken

0514-534161

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 799.500,- k.k.
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Woonopp: 158 m2
 • Perceelopp: 240 m2
 • Bouwjaar: 2012
 • Inhoud: 630 m3

 • Omschrijving

  De aangeboden prijs is een prijs bieden vanaf. Verkoper neemt aldus alleen voorstellen in overweging boven deze prijs.Onder voorbehoud gunning verkoper.Royale nieuw gebouwde 2/1 kap villa in het gewilde Diemen, in het plan Plantage Sniep. De omgev.....
  + Lees de volledige omschrijving
  De aangeboden prijs is een prijs bieden vanaf. Verkoper neemt aldus alleen voorstellen in overweging boven deze prijs.
  Onder voorbehoud gunning verkoper.
  Royale nieuw gebouwde 2/1 kap villa in het gewilde Diemen, in het plan Plantage Sniep. De omgeving kenmerkt zich door luxe en comfort. De wijk wordt bewoond door gelijkgestemden. In de directe omgeving alle faciliteiten, zoals sportverenigingen, scholen, winkels etc. De halte van Tram 19 is luttele minuten lopen zodat u een optimale verbinding heeft met de stad. Ook met de auto zeer gunstig gelegen, immers u draait in 2 minuten de snelweg op. Heel Nederland aldus onder handbereik. Uw nieuwe huis is pittoresk gelegen tegen over de Weesper Trekvaart. Hier meert u uw eigen sloep aan danwel heeft u uitzicht op langsvarende plezierjachten. Kortom landelijk en toch in de stad.
  Uw nieuwe woning ademt luxe en sfeer. Door het WKO systeem (warmte en koelen) in de woning is hier altijd een aangename temperatuur. Alle ruimten zijn voorzien van vloer verwarming, inclusief de zolderverdieping. De woning is opgeleverd in 2013, dus alles is nieuw. U zit zelfs nog in de garantie. Er is met luxe materialen gebouwd. U beschikt aldus over een droomkeuken met alle denkbare apparatuur, dubbele ovens, kookeiland etc. Ook de badkamer is zeer luxe uitgevoerd, met moderne materialen gebouwd. Er is op niets bespaart.
  Dan de tuin. Om te beginnen is er achter de woning een ruime veranda gebouwd voor de mindere dagen. Deze veranda is 10 meter breed en beschikt over elektrische zonneschermen en led verlichting. De tuin is gesitueerd Zuidwest. Voor- en achtertuin in lite verlichting met timer.
  Hier zit u heerlijk en ontvangt u uw gasten in de stijl die bij u past. De tuin is voorts onderhoudsarm aangelegd en ziet er zeer verzorgd uit.
  Uw nieuwe woning is heerlijk ruim, 158 m2 wonen. Deze maatvoering ziet u zelden. De tweede verdieping is thans in gebruik als trainingsruimte voor de heer des huizes, Het is een riante ruimte van 50 m2 welke u naar eigen inzicht kunt indelen, 2 tot 3 extra slaapkamer/studeerkamers mogelijk.


  Indeling
  Entree, hal, toilet, riante woonkamer van maar liefst 12 meter diep. In de woon- en slaapkamers een fraaie natuurstenen vloer, alles strak afgewerkt, zie de foto’s.
  De entree en de hal zijn voorzien van handgebakken portugese castelo tegels.
  Riant zicht naar de veranda en de sfeervolle tuin. Moderne witte keuken met kookeiland, ovens en alle denkbare apparatuur. Een genot om voor uw geliefden en uzelf een copieuze maaltijd te bereiden. Vanuit de keuken riant uitzicht naar de Weesper Trekvaart.
  Naast de woning eigen garage gelegen met dito oprit.

  Eerste verdieping
  Ruime trapopgang en overloop. Toegang tot 3 volwaardige slaapkamers en een droombadkamer met alle moderne voorzieningen.
  Tweede verdieping
  Riante tweede verdieping welke thans in gebruik is als trainingsruimte. U beschikt hier over 50 m2 vloeroppervlak. Veel lichtinval door de dakkapellen. Wij kunnen ons voorstellen dat u deze ruimte opnieuw indeelt met 2 tot 3 volwaardige kamers, danwel een slaapverdieping met eigen sanitaire voorzieningen. Veel mogelijkheden dus.
  Tuin
  Riante tuin met sfeervolle veranda. De tuin is 10 meter breed en ligt vol op de zon. Kortom heerlijk thuiskomen na een dag van noeste arbeid.
  Bijzonderheden
  -zeer veel luxe
  -hoog afwerkingsniveau
  -solide investering
  -volledig geisoleerd
  -eigen grond
  Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging en nodigen u van harte uit.

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.