Smaragdstraat B 18

3051VR Rotterdam

contactgegevens

RE/MAX Totaal Makelaars

010-4535920

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 200.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 2
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Woonopp: 55 m2
 • Bouwjaar: 1927
 • Inhoud: 157 m3

 • Omschrijving

  Als je op zoek bent naar een zeer praktisch ingedeeld, volledig verbouwd benedenhuis met tuin in het Kleiwegkwartier… dan is dit je kans! De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan dit appartement. Zo zijn onder andere de volgende werkzaamheden.....
  + Lees de volledige omschrijving
  Als je op zoek bent naar een zeer praktisch ingedeeld, volledig verbouwd benedenhuis met tuin in het Kleiwegkwartier… dan is dit je kans! De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan dit appartement. Zo zijn onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  - volledig nieuwe indeling
  - nieuwe elektra
  - Nieuw sanitair (badkamer en toilet)
  - Alles gestuukt
  - Binnendeuren vervangen
  - PVC vloer gelegd, delen houten vloer vervangen
  - Nieuwe keuken
  - CV installatie aangelegd
  - Buitenzijde geschilderd

  Dus wil je voor de komende jaren klaar zijn en gelijk je spullen naar binnen willen schuiven (tillen is beter), dan ben je van harte welkom.

  Achter de authentieke voorgevel (en voordeur) bevinden zich een keurige hal en ruime slaapkamer. Aan de slaapkamer zijn de spiksplinternieuwe badkamer en een bergkast (kleine inloopkast) gelegen. Aan het einde van de gang vind je het vergrootte toilet, in dezelfde stijl als de badkamer uitgevoerd.

  De lichte woonkamer met halfopen keuken is aan de tuinzijde gelegen. In de keuken vind je alle benodigde apparatuur, inclusief vaatwasser. Aan de linkerzijde is een grote bergkast gelegen met dubbele deuren, waar zich de nieuwe CV en de opstelplaats voor wasmachine en droger bevinden. Daarnaast heb je daar gelijk een grote extra bergruimte.

  In de tuin staat nog een grote houten berging. Met een paar vrienden tover je deze tuin eenvoudig om tot een heerlijke verlenging van je woonkamer.

  Zien? Bel dan voor een afspraak!
  Makelaar: Remko Schrijver

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.