Antonie Duyckstraat 33

2582TC 's-gravenhage

contactgegevens

B&F Makelaar

070-8209895

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 500.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 6
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Woonopp: 142 m2
 • Bouwjaar: 1908
 • Inhoud: 539 m3

 • Omschrijving

  Wie een groot, goed onderhouden appartement, met vier ruime slaapkamers zoekt in een prachtige wijk, hoeft niet meer verder te zoeken! Wij bieden te koop aan, op Antonie Duyckstraat 33 (Statenkwartier), een dubbel bovenhuis van circa 142m2, gelegen .....
  + Lees de volledige omschrijving
  Wie een groot, goed onderhouden appartement, met vier ruime slaapkamers zoekt in een prachtige wijk, hoeft niet meer verder te zoeken!
  Wij bieden te koop aan, op Antonie Duyckstraat 33 (Statenkwartier), een dubbel bovenhuis van circa 142m2, gelegen op de eerste en tweede verdieping.
  Is voorzien van een woon- / eetkamer met prachtige houten vloer en sfeervolle openhaard, een nette keuken met diverse apparatuur, vier royale slaapkamers, een moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en handdoekradiator, aan de master bedroom, tevens een terras gelegen op het noorden.
  Het appartement is gelegen op eigen grond, heeft 1/2de aandeel in de actieve vve (maandelijkse bijdrage €135,94, een collectieve opstalverzekering, KVK inschrijving, bankrekening op naam VvE, onderhoud in overleg), wordt verwarmd middels een CV-ketel (Remeha, bouwjaar 2018), is volledig voorzien van houten kozijnen en enkel glas.
  Indeling:
  Ingang op straatniveau, hal (ca. 1.77 m x 0.97 m), trap naar eerste etage, overloop met toegang tot separate toilet en woon- / eetkamer (ca. 12.53 m x 3.16 m) met prachtige houten vloer en sfeervolle openhaard, een nette keuken (ca. 2.60 m x 3.92 m) met diverse apparatuur.
  Via de overloop naar de tweede etage, hal met toegang tot separaat toilet, vier royale slaapkamers (ca. 4.05 m x 3.67 m. 4.19 m x 3.21 m, 3.93 m x 2.43 m en 2.35 m x 2.09 m), een moderne badkamer (ca. 1.82 m x 3.21 m) met inloopdouche, dubbele wastafel en handdoekradiator. Via de master bedroom, toegang tot terras (ca. 2.15 m x 3.21 m) gelegen op het noorden.
  Bijzonderheden:
  -Eigen grond;
  -1/2e aandeel in een VvE met bijdrage van € 135,94 per maand (KvK-inschrijving, maandelijkse bijdrage en collectieve opstalverzekering, bankrekening op naam VvE, onderhoud in overleg);
  -Dubbel bovenhuis met zonnig terras;
  -Vier slaapkamers;
  -Bouwjaar 1908;
  -Beschermd stadsgezicht Statenkwartier;
  -Woonoppervlakte ca. 142 m2; gemeten conform de meetinstructie NEN2580;
  -Gunstig gelegen in het Statenkwartier, dichtbij winkels, strand, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen;
  -Volledig voorzien van houten kozijnen en enkelglas;
  -CV-ketel Remeha Bouwjaar 2018;
  -Oplevering in overleg;
  -Vanwege het bouwjaar zijn de materialen- en ouderdomsclausule van toepassing;
  -Notariskeuze koper, doch in regio Haaglanden.
  Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief en bedoeld als uitnodiging om over eventuele aankoop in gesprek te komen. Er kunnen door derden aan deze verkoopbeschrijving geen rechten worden ontleend jegens de makelaar of verkoper.

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.