Gaanderij 38

5131GA Alphen

contactgegevens

Thuiz Makelaardij

0161-493658

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 265.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Woonopp: 102 m2
 • Bouwjaar: 1989
 • Inhoud: 497 m3

 • Omschrijving

  Een keurige hoekwoning, gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat tegenover een groen plantsoen. De woning heeft een ruime woonkamer en openkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Via een vlizotrap ga je naar .....
  + Lees de volledige omschrijving
  Een keurige hoekwoning, gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat tegenover een groen plantsoen. De woning heeft een ruime woonkamer en openkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Via een vlizotrap ga je naar de 2e verdieping waar de bergzolder is. De oprit biedt parkeergelegenheid voor minimaal twee auto’s, waarvan er één onder de carport kan staan. De inpandige garage is relatief gemakkelijk om te bouwen naar een slaapkamer/badkamer, wat de woning “generatiebestendig wonen” maakt. De bijkeuken verbind de keuken met de garage en geeft toegang tot de tuin.

  Indeling:
  Begane grond
  Via de voordeur kom je in de hal. Hier is de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars) en het toilet. Vanuit de hal kom je in de woonkamer.
  Ee ruime Z-vormige woonkamer, welke ruimte biedt voor de zithoek en eettafel. Op de vloer ligt vloerbedekking en hieronder een houten vloer welke op de betonnen vloer is gelegd. De grote schuifpui laat veel licht binnen en geeft toegang tot de tuin.
  Aan de achterzijde is de openkeuken gelegen. Deze heeft boven- en onderkasten, een 4-pits gasplaat, oven, afzuigkap, losse koelkast en vaatwasser.
  Vanuit de keuken/woonkamer ga je naar de bijkeuken. Hier kunnen eventueel de wasmachine/droger opgesteld worden. Via de bijkeuken kun je naar de tuin of garage.
  1e verdieping
  Via de vaste trap in de hal kom je op de overloop. Vanuit hier zijn de 3 slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Op de overloop is er een luik, zodat via de vlizotrap de zolder bereikbaar is.
  Slaapkamer 1: Deze is aan de voorzijde gelegen en heeft een afmeting van 4.41 x 3.00 m. Deze heeft tevens een inbouwkast.
  Slaapkamer 2: Deze is aan de achterzijde gelegen en heeft een afmeting van ca. 2.84 x 4.15 m (minus hoek badkamer).
  Slaapkamer 3: Deze is aan de achterzijde gelegen en heeft een afmeting van 2.56 x 4.15 m.
  De badkamer heeft een douche, een wastafel met spiegel en een zwevend toilet. De badkamer heeft een douche, een wastafel met spiegel en een zwevend toilet. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine. De afmetingen zijn ca. 2.66 x 1.85 m.De afmetingen zijn ca. 2.66 x 1.85 m.
  2e verdieping
  Via een vlizotrap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier is een ruime zolder waar de Cv-installatie (Remeha 2005) is opgesteld.
  Oprit, Carport, Garage & Tuin
  Aan de voorzijde bevindt zich een tuin en de entree naar de woning. De oprit biedt plaats aan minimaal 2 auto’s, waarvan één onder de carport. De inpandige garage biedt plaats aan een auto en is voorzien van elektra. Er bestaat een mogelijkheid om de garage om te bouwen naar een slaapkamer/badkamer wat de woning “generatiebestendig wonen” maakt.
  De achtertuin is ommuurd, wat veel privacy biedt en is op het westen gelegen. De tuin is via een brandgang en poort langs de achterzijde ook toegankelijk. Achter de woning is er een bestraat terras aangelegd. Het overige deel bestaat uit gazon en een border met diverse beplanting.
  Kenmerken
  oBouwjaar 1989.
  oWoning is in prima staat van onderhoud.
  oDe woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen van SANCO met dubbelglas (m.u.v. de achterdeur van de garage).
  oDe woning is voorzien van muur- en dakisolatie.
  oDe ramen zijn voorzien van rolluiken.
  oDe begane grond, 1e en 2e verdiepingsvloer zijn van beton.
  oC.v.-combiketel (Remeha 2005).
  oGelegen in een rustige wijk.
  oScholen en winkels zijn dichtbij.
  oAanvaarding in overleg.
  Alphen
  Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!
  * Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.
  Verkoopvoorwaarden
  -Asbestclausule
  Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.
  -Ouderdomsclausule
  De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 29 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.
  -Meetinstructie NEN2580
  Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.