Korhoenlaan 195

3847LL Harderwijk

contactgegevens

Uniecker Wonen Makelaars

0341-217043

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 395.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Woonopp: 110 m2
 • Bouwjaar: 1999
 • Inhoud: 325 m3

 • Omschrijving

  Dit VRIJSTAANDE WOONHUIS met GARAGE en oprit is op een mooi groot perceel gelegen. Voor diegenen die op zoek zijn naar RUST en GROEN is dit een heerlijke locatie in een bosrijke omgeving. De woning wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin.....
  + Lees de volledige omschrijving
  Dit VRIJSTAANDE WOONHUIS met GARAGE en oprit is op een mooi groot perceel gelegen. Voor diegenen die op zoek zijn naar RUST en GROEN is dit een heerlijke locatie in een bosrijke omgeving.
  De woning wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin voorzien van een vijverpartij, robotmaaier, borders en riant gazon. Zowel de tuin en de woning zijn keurig onderhouden. De woning heeft een sfeervolle uitstraling door de rieten kap en deze is elk jaar daar waar nodig voorzien van nieuw riet.
  In totaal zijn er 3 slaapkamers gerealiseerd. 1 grote ouderslaapkamer en 2 wat kleinere (slaap)kamers. Daarnaast is er nog een mooie grote overloop welke te gebruiken is als
  werk- annex hobbyruimte.
  Transformatie naar Wonen
  Er is een flinke stap gezet op weg naar de transformatie voor de bestemming “wonen”.
  De transformatie-overeenkomst is inmiddels door de verkoper getekend en zij zal de transformatiekosten (kosten voor de geluidswal en de vereffeningsbijdrage) voor haar rekening nemen. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij ons kantoor.
  Bouwjaar : 1999
  Perceeloppervlakte : 752 m²
  Woonoppervlakte : circa 110 m²
  Inhoud: circa 325 m³
  Isolatie: volledig geïsoleerd

  Indeling
  hal, meterkast, toilet, garderobekast, badkamer voorzien van douche, ligbad en dubbele wastafel in meubel. Woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, gashaard en afzonderlijke keuken welke toegang biedt tot de bijkeuken waar de wasapparatuur en de c.v. combiketel te vinden zijn.
  Eerste verdieping
  overloop met ruimte voor werk- of hobbyhoek. Toilet met wastafel, ouderslaapkamer met Frans balkon en vaste kasten wand en nog 2 (slaap)kamers.
  Tuin
  De tuin is met zorg aangelegd en goed onderhouden. De vijverpartij is enige tijd geleden nog vernieuwd en er staan voldoende bomen rondom en op het perceel. Doordat het een groot perceel betreft is er voldoende ruimte om van zowel de zon als de schaduw te genieten.
  De tuin is verder voorzien van een geautomatiseerd besproeiingssysteem en robotmaaier.

  Bijzonderheden
  Garage met elektrische roldeur
  Gelegen op 1 van de grotere percelen op het park
  Prachtig aangelegde tuin
  Gashaard in de woonkamer
  Houten vloer op de begane grond
  3 slaapkamers
  Gelegen op een rustige locatie
  BEZICHTIGING
  Wij nodigen u graag uit om dit huis vrijblijvend te bezichtigen. Tijdens deze bezichtiging krijgt u een goede indruk van het huis en kunt u op uw gemak rondkijken. Daarnaast ontvangt u van ons de uitgebreide brochure met de lijst van zaken en de aanvullende informatielijst. Wilt u deze al eerder ontvangen? Vraag deze gerust aan via de mail of bel met ons kantoor.

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.