AaKantstraat 6

5473HX Heeswijk-dinther

contactgegevens

Beleggingspanden.nl

030-2253112

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 165.000,- k.k.
 • Bouwjaar: 1979

 • Omschrijving

  Verhuurde kavel van 735 m² met opstal van circa 284 m² dat in gebruik is als koperdraad centrale voor KPN. De locatie is gesitueerd aan de rand van het dorp Heeswijk-Dinther en leent zich voor toekomstige ontwikkeling.Het.....
  + Lees de volledige omschrijving

  Verhuurde kavel van 735 m² met opstal van circa 284 m² dat in gebruik is als koperdraad centrale voor KPN. De locatie is gesitueerd aan de rand van het dorp Heeswijk-Dinther en leent zich voor toekomstige ontwikkeling.

  Het object is verhuurd middels een 'triple-net' huurcontract, wat inhoudt dat al het onderhoud, herstel en vernieuwingen voor rekening van de huurder zijn. Ook de opstalverzekering is voor rekening van de huurder. Hierdoor zijn de huurinkomsten vrijwel netto. Substantiële risico's met betrekking tot bodemvervuiling, ondergrondse tanks en asbest zijn weggelegd bij huurder.

  De bereikbaarheid is goed te noemen. Er bevinden zich opstapplaatsen voor het openbaar vervoer richting ’s-Hertogenbosch of Veghel op loopafstand. De uitvalswegen naar A50 en N279 zijn met de auto eenvoudig te bereiken. 


  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.