Vestestraat G 55

2312SW Leiden

contactgegevens

RE/MAX Makelaarsgilde Leiden

071-5162370

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 420.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Woonopp: 130 m2
 • Perceelopp: 72 m2
 • Bouwjaar: 1750
 • Inhoud: 457 m3

 • Omschrijving

  In het rustigste gedeelte van het centrum gelegen, ruime en lichte stadswoning, met tal van mogelijkheden. De begane grond is ideaal voor het hebben van een kantoor of praktijk aan huis, maar ook als u op zoek bent naar een woonhuis met een grote en .....
  + Lees de volledige omschrijving
  In het rustigste gedeelte van het centrum gelegen, ruime en lichte stadswoning, met tal van mogelijkheden. De begane grond is ideaal voor het hebben van een kantoor of praktijk aan huis, maar ook als u op zoek bent naar een woonhuis met een grote en lichte woonkamer is dit huis geweldig. De woning is heel licht omdat hij in de breedte is gebouwd en daardoor beschikt het over veel ramen. Daarnaast heeft de woning hoge plafonds en een prachtige, in het zicht gelaten, houten kapconstructie.

  Als u naar de voorzijde kijkt koopt u niet alleen het witte pand, u koopt ook een deel van het pandje ernaast. Hierin bevindt zich op de eerste etage de slaapkamer. Dit is juridisch vastgelegd in de vorm van een appartementsrecht.

  De woning is, ondanks het rustige stukje centrum waar het is gelegen, op loopafstand van het Plantsoen (stadspark), restaurants, winkels en supermarkten. In de omgeving vindt u het NS centraal station, basisscholen, openbaar vervoer en op enkele minuten rijafstand de A4 en A44. Op steenworpafstand van deze markante woning vindt u tal van prachtige monumentale bouwwerken zoals: het Stadhuis, de Pieterskerk, Hortus Botanicus (botanische tuin), Universiteit en Hooglandse kerk

  Indeling:
  Begane grond:
  Op dit moment bevindt zich op de begane grond een studioruimte en een kleine badkamer. Deze ruimte is multifunctioneel en deed de laatste jaren dienst als yogastudio. Als u het hele huis zelf wilt bewonen is deze ruimte ruimschoots groot genoeg voor een prachtige woonkamer en keuken. De studio heeft een eiken parketvloer voorzien van elektrische vloerverwarming.

  Eerste etage:
  Via de trap in de hal bereikt u de woonetage, hier treft u de (tweede) badkamer, en een eenvoudige open keuken. De woonkamer is overweldigend, de hoge plafonds en de prachtige houten kapconstructie geven deze ruimte een en al karakter. De heerlijke slaapkamer heeft zijn eigen houten kap en een walk-in closet. In de woonkamer is een slaapvide gesitueerd die kan dienen als logeerkamer. Tevens op deze etage treft u een ruime bergruimte met wasmachine opstelling.

  Zou u ervoor kiezen om de woonkamer beneden te maken, dan kan deze etage in drie of vier ruime slaapkamers worden verdeeld.

  Bijzonderheden:
  -Woonoppervlak 130m2
  -Inhoud 457m2
  -Perceel 72m2
  -Bouwjaar ca 1750
  -Ideaal voor kantoor of praktijk aan huis
  -Drie of vier slaapkamers realiseerbaar
  -Gelegen op eigengrond (geen erfpacht)
  -De slaapkamer op de eerste etage is een appartementsrecht
  -Bij woningen gebouwd vóór 1994 nemen bij standaard een asbest en ouderdomsclausule op

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.