Stationsstraat 20

7201MD Zutphen

contactgegevens

Beleggingspanden.nl

030-2253112

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 110.000,- k.k.

 • Omschrijving

  Commerciële ruimte van circa 148 m² met een frontbreedte van ca. 4,5 gelegen in de directe omgeving van het centrum van Zutphen en het NS station.De Stationsstraat is de aanlooproute van het NS Station naar het stadscentrum wat het een .....
  + Lees de volledige omschrijving

  Commerciële ruimte van circa 148 m² met een frontbreedte van ca. 4,5 gelegen in de directe omgeving van het centrum van Zutphen en het NS station.
  De Stationsstraat is de aanlooproute van het NS Station naar het stadscentrum wat het een druk voetgangersgebied maakt. De ruimte kenmerkt zich door de vele mogelijkheden die de bestemming biedt, zoals winkel, kantoor, of horeca (categorie 1). In de directe omgeving zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig.
  De Stationsstraat is gelegen aan de rand van het centrum van Zutphen. Het object is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen die een rechtstreekse verbinding hebben met de A1, A12, A18 en A50. Zutphen is een van de oudste steden van Nederland met een ruim aanbod aan winkels, horeca en evenementen wat het een aantrekkelijke stad maakt voor ondernemers. In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.
  Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
  - pantry
  - centrale verwarming middels radiatoren
  - systeemplafond
  - verlichtingsarmaturen
  - lichtkoepels
  - toilet
  - airco
  - alarm
  Op het perceel is het bestemmingsplan 'Nieuwstad-Stationsplein' met bestemming 'Gemengd-wonen' en functieaanduiding 'horeca van categorie 1' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren en horeca van categorie 1 toegestaan.


  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.