Dorpsstraat 92

2731AS Benthuizen

contactgegevens

De Wekker Makelaardij Zoetermeer

079-3020100

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 375.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Woonopp: 144 m2
 • Perceelopp: 455 m2
 • Bouwjaar: 1915
 • Inhoud: 475 m3

 • Omschrijving

  WAT EEN POTENTIE! In de Dorpsstraat in Benthuizen staat deze 2-onder-1-kapwoning waar een moderne update benodigd is. Met wat liefde en kluswerk kan de woning opgeknapt worden tot een pareltje, met een tuin van maar liefst ca. 36 meter diep. In de tu.....
  + Lees de volledige omschrijving
  WAT EEN POTENTIE! In de Dorpsstraat in Benthuizen staat deze 2-onder-1-kapwoning waar een moderne update benodigd is. Met wat liefde en kluswerk kan de woning opgeknapt worden tot een pareltje, met een tuin van maar liefst ca. 36 meter diep. In de tuin bevindt zich tevens de 37m² grote garage. Deze woning is per direct beschikbaar.

  Indeling
  Via de zijkant van de woning betreedt u de entreehal. Hier vindt u de ruimte voor de garderobe en de meterkast. Vanuit de hal heeft u direct toegang tot zowel de woonkamer als de keuken. De riante woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is ca. 51m² groot. De ruime keuken vindt u aan de achterzijde van de woning en is ca. 18.4m². De woning is levensloopbestendig doordat er achter de keuken een toilet, badkamer en slaapkamer zich bevinden. Het toilet en de badkamer zijn in 2012 gemoderniseerd. De badkamer is voorzien van wastafel en inloopdouche. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ca. 10.6m² groot
  Eerste verdieping
  1e verdieping Voorhuis:
  De vaste trap in de woonkamer biedt toegang tot de eerste verdieping van het voorhuis. Hier vindt u twee slaapkamers. Vanaf de plattegrond gezien is de rechter slaapkamer ca. 19.4m² en de linker slaapkamer ca. 19.1m².
  1e verdieping Achterhuis:
  De vaste trap in de entreehal biedt toegang tot de eerste verdieping van het achterhuis. De overloop biedt enige opbergruimte. De elektrische boiler (2019) is gesitueerd in de slaapkamer. De slaapkamer is ca. 18.8m².
  Bijzonderheden
  + Bouwjaar 1915
  + GO ca. 144m²
  + Perceel 455m²
  + Gelegen in de Dorpsstraat
  + Elektrische boiler 2019
  + Garage van 37m²
  + ca. 36 meter diepe achtertuin op het Zuiden
  + Recht van overpad in de tuin

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.