Marialaan 38C

4834VM Breda

kenmerken

 • € 250.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 269
 • Woonopp: 69 m2
 • Woonlagen: 14
 • Bouwjaar: 196314
 • Inhoud: 228 m3

 • Omschrijving

  Licht appartement, op de vierde woonlaag, met twee slaapkamers, een moderne badkamer, twee balkons en een royale berging in het souterrain. De woning is ideaal gelegen ten opzichte van het Valkeniersplein en winke.....
  + Lees de volledige omschrijving

  Licht appartement, op de vierde woonlaag, met twee slaapkamers, een moderne badkamer, twee balkons en een royale berging in het souterrain. De woning is ideaal gelegen ten opzichte van het Valkeniersplein en winkelcentrum de Burcht in de wijk Overakker. Op korte afstand zijn het Mastbos en de Ginnekenmarkt met diverse horecazaken en speciaalzaken.
  Appartementencomplex
  Het appartementencomplex is voorzien van een centrale entree met brievenbussen, een bellentableau en een trappenhuis naar de appartementen en de bergingen (in het souterrain). Het appartementencomplex heeft aan de achterzijde een gezamenlijke tuin.
  Indeling appartement
  De entree (met een vaste kast en de video-intercominstallatie) geeft toegang tot de woonkamer, de twee slaapkamers en de toiletruimte.
  De woonkamer is circa 30,5 m² groot. Doordat er meerdere ramen zijn is er veel lichtinval, wat voor een prettige sfeer zorgt. De woonkamer heeft een vaste kast (met de cv-ketel). De woonkamer heeft aan de achterzijde een elektrisch rolluik. Vanuit de woonkamer is het aan de achterzijde gelegen balkon te bereiken. Dit balkon ligt op het zuiden.
  De keuken heeft een keukenblok met anderhalve spoelbak, een koelkast, een gasfornuis, een afzuigkap en een combimagnetron. De keuken heeft een vaste kast en een wasmachineaansluiting. De keuken geeft toegang tot de badkamer.
  De geheel betegelde, modern ingerichte badkamer beschikt over een inloopdouche (met een thermostaatkraan), een wastafelmeubel en een designradiator.
  De aan de voorzijde gelegen slaapkamer is circa 8,5 m² groot. De slaapkamer geeft toegang tot het balkon.
  De aan de achterzijde gelegen slaapkamer (circa 8,5 m²) heeft een vaste kast.
  De half betegelde toiletruimte heeft een zwevend toilet en een fonteintje.
  Installaties
  De meterkast heeft vijf groepen en twee aardlekschakelaars.
  De cv-ketel is van het merk Remeha uit circa 2011.
  Berging
  Het appartement heeft een royale berging in het souterrain. De berging is circa 16,5 m² groot.
  Bouwkwaliteit
  Het appartement heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
  Servicekosten
  Door het kopen van een appartement wordt je van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaars bedraagt circa € 75,-- per maand. Hierin zijn onder andere de opstalverzekering en de reservering voor groot en klein onderhoud inbegrepen. Ook de schoonmaakkosten en de elektra van de algemene ruimten zijn in de servicekosten inbegrepen.
  Roerende zaken
  Zie voor nadere specificatie de lijst met roerende zaken.
  Omgeving
  Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in de wijk Overakker. Een straat verder ligt een supermarkt. Op korte afstand zijn het Valkeniersplein, winkelcentrum de Burcht en de Ginnekenmarkt met diverse horecazaken en speciaalzaken. In de omgeving zijn sportvoorzieningen, scholen en het Mastbos.
  In de binnenstad van Breda is een groot aanbod van winkels; zowel winkelketens als speciaalzaken, diverse restaurants, is het Chassé theater en bioscoop Pathé. Het centrum van Breda heeft een groot aantal evenementen zoals het carnaval, Singelloop en diverse muziekfeesten zoals Jazz festival en Breda Live. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Utrecht (A27), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).
  Bijzonderheden
  In de koopakte zal gezien het bouwjaar de ouderdoms- en asbestclausule opgenomen worden.
  In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen van 10% van de koopsom. Mocht u een financiering wensen dan is het financieringsvoorbehoud standaard 6 weken.
  Inhoud tekst
  Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze tekst noch door de eigenaar, noch door verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens.
  Door Mechel B.V. wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.
  Mechel Makelaardij
  Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
  Mechel Makelaardij
  Dreef 3
  4813 ED Breda
  076-5154203

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.