Jaarsveldstraat 151

2546CM 's-gravenhage

contactgegevens

Van der Togt Makelaardij

070-2210323

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 185.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Woonopp: 64 m2
 • Woonlagen: 12
 • Bouwjaar: 193212
 • Inhoud: 221 m3

 • Omschrijving

  WEGENS ENORME BELANGSTELLING KUNNEN ER HELAAS GEEN BEZICHTIGINGSAFSPRAKEN MEER WORDEN INGEPLAND. VRIENDELIJK VERZOEK ONS TE MAILEN ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST KUNNEN PLAATSEN.!!! CHARMANT EERSTE ETAGE APPA.....
  + Lees de volledige omschrijving

  WEGENS ENORME BELANGSTELLING KUNNEN ER HELAAS GEEN BEZICHTIGINGSAFSPRAKEN MEER WORDEN INGEPLAND. VRIENDELIJK VERZOEK ONS TE MAILEN ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST KUNNEN PLAATSEN.


  !!! CHARMANT EERSTE ETAGE APPARTEMENT !!!
  In een rustige kindvriendelijke straat van de gewilde wijk Leyenburg gelegen 3-kamer appartement met balkon. Nabij winkelcentrum Leyenburg, het kleinere winkelcentrum aan het Monnickendamplein, het Haga ziekenhuis, het Zuiderpark en verschillende scholen. Het openbaar vervoer (buslijnen 23, 25 en 26, tramlijnen 4 en 6) vindt u praktisch om de hoek. Het centrum van Den Haag en het strand van Kijkduin liggen op ca. 15 fietsminuten afstand.
  De indeling is als volgt:
  Open portiek met trap naar de eerste verdieping. Op het plateau van de eerste verdieping is de toegang tot twee appartementen. Entree woning, ruime gang/hal met meterkast en modern toilet, woonkamer (ca. 6.04 x 3.28) met sierschouw, achterkamer (ca. 4.76 x 2.85) dicht gezet en in gebruik als slaapkamer, voorslaapkamer (ca. 2.78 x 2.51), moderne keuken (ca. 2.46 x 2.06) voorzien van vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap en toegang tot zonnig balkon over de volle breedte van de woning, achterkamer (ca. 3.44 x 2.33) in gebruik als badkamer met riante inloopdouche, wastafel met meubel, wasmachine en droger opstelplaats.
  KORTOM DE IDEALE STARTERSWONING !!!
  Bijzonderheden:
  - Eigen grond
  - Gebruik oppervlakte ca. 64 m²
  - Elektra 4 gr. + A.L.S.
  - Rondom voorzien van isolatie glas
  - Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 75,= per maand
  - inclusief collectieve opstal- en W.A. verzekering
  - V.v.E.-reserve per 15-5-2021 € 9.693,33 (1/3e aandeel)
  - In verband met het bouwjaar van de woning zal ongeacht de kwaliteit van de woning in de VBO koopovereenkomst een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen
  - Oplevering in overleg

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.