Churchilllaan 1

6226CS Maastricht

contactgegevens

Pooters Makelaardij B.V.

043-3627674

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 325.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Woonopp: 115 m2
 • Perceelopp: 235 m2
 • Woonlagen: 4
 • Bouwjaar: 1960
 • Inhoud: 557 m3

 • Omschrijving

  Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!Op een.....
  + Lees de volledige omschrijving

  Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.
  DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
  Op een goede locatie gelegen, te renoveren, halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage, ruime woonkamer, gesloten keuken, 4 slaapkamers, badkamer, voortuin en een omsloten achtertuin op het zuiden.
  Indeling
  Souterrain:
  2 kelderruimtes. Hier is de combiketel geplaatst.
  Begane grond:
  Entree/hal met meterkast, toilet met fonteintje en de trap naar het souterrain en de eerste verdieping. De doorzonwoonkamer heeft een parketvloer, is voorzien van een openhaard en geeft net als de keuken toegang naar de achtertuin middels een een openslaande deur. De ruime gesloten keuken in rijopstelling is voorzien van eenvoudige inrichting en diverse (inbouw)apparatuur, te weten: 4-pitsgasfornuis met afzuigkap en een koelkast. De achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt veel privacy. De royale garage is bereikbaar vanaf de oprit middels openslaande deuren, de keuken en via de tuin. In de garage is de boiler geplaatst en de aansluiting voor de wasmachine en droger.
  Eerste verdieping:
  Vanaf de overloop zijn 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. Slaapkamer 1 (± 14 m²) en slaapkamer 2 (± 9m²) zijn voorzien van een muurkast. Slaapkamer 3 (± 7m²) is thans in gebruik als kleedruimte. De eenvoudige badkamer met glas-in-lood raam is geheel betegeld en uitgerust met een douche en vaste wastafel.
  Tweede verdieping:
  Overloop met bergruimten en slaapkamer 4 (± 13m²) met dakkapel en dakraam.
  Extra informatie:
  - De woning dient gerenoveerd te worden.
  - De woonkamer heeft een parketvloer. De verdiepingsvloeren zijn voorzien van vloerbedekking.
  - De woning heeft kunststof kozijnen met isolerende beglazing m.u.v. glas-in-lood raam op de badkamer en de garagepoort (hout).
  - De c.v.-installatie (Nefit Ecomline HR bj. 2005) is eigendom. Warm water wordt verkregen middels c.v. ketel en elektrische boiler (eigendom).
  Algemene informatie:
  De woning is gelegen in de geliefde wijk 'Heer' op loopafstand van station, onderwijs, horeca, winkels en overige voorzieningen.
  Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Maastricht/Heerlen/Aken goed te bereiken.
  Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
  De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
  Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.