Duivenhof 25

4921WG Made

contactgegevens

Frank Sweegers Makelaardij

076-5600404

Stuur e-mail

Plan een bezichtiging

kenmerken

 • € 309.000,- k.k.
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Woonopp: 139 m2
 • Perceelopp: 127 m2
 • Woonlagen: 3
 • Bouwjaar: 1978
 • Inhoud: 430 m3

 • Omschrijving

  Zoekt u een royale, uitgebouwde middenwoning (ca. 139 m2), met berging en hebt u handige handjes om e.e.a. naar eigen wens te maken? Dan bent u hier aan het juiste adres! De degelijke middenwoning ligt op kindvrie.....
  + Lees de volledige omschrijving

  Zoekt u een royale, uitgebouwde middenwoning (ca. 139 m2), met berging en hebt u handige handjes om e.e.a. naar eigen wens te maken? Dan bent u hier aan het juiste adres! De degelijke middenwoning ligt op kindvriendelijke locatie, aan de rand van de dorpskern, nabij winkelcentra, diverse scholen, openbaar vervoer, speel-/sportmogelijkheden en een perfecte aansluiting op het centrale wegennet.
  Bouwjaar: ca. 1978.
  Woonoppervlak: ca. 139 m2.
  Perceel: ca. 127 m2, met een vrije/diepe achtertuin en een achterom.
  Ind.: o.a. entree/hal, een aanpandige berging, een toilet, een ruime, tuingerichte woonkamer, in semi-open verbinding met een degelijke woonkeuken.
  1e verd.: een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer met o.a. een 2e toilet.
  2e verd.: een vaste trap naar een overloop, een C.V.-ruimte en een 4e slaapkamer met een verrassend dakterras.
  De woning is mogelijk gedateerd, echter dit is reeds verrekend in de koopsom!
  Oordeel na bezichtiging.
  Inruil eigen woning is bespreekbaar.
  Begane grond
  Entree/hal met een kunststoffen voordeur met glazen zijpaneel, een forse garderobenis, een ingebouwde kast en een meterkast. Via de hal zijn de aanpandige berging, het staand toilet met fonteintje en de sfeervolle woonkamer te bereiken. De aangebouwde, verwarmde berging, ca. 2.05x3.11 m, heeft een zijgevelraam met een loopdeur naar de voortuin. De tuingerichte woonkamer, ca. 4.74x9.03 m, met een eigentijdse laminaatvloer, heeft een schitterende glazen schuifpui met een convectorput en staat in semi-open verbinding (soort kamer-en-suite) met de eenvoudige woonkeuken.
  Door de goed geplaatste raampartijen komt er veel natuurlijk licht binnen. Dit geldt overigens voor de gehele woning.
  De "halfopen", knusse woonkeuken, ca. 2.74x3.11 m, ligt aan de voorzijde, heeft een voorgevelraam en een basic keukenblok.
  Eerste verdieping
  Aan de overloop grenzen de badkamer en de 3 volwaardige slaapkamers.
  De badkamer, ca. 1.92x2.97 m, heeft een voorgevelraam, is o.a. voorzien van een wastafel, een wasmachine-aansluiting, een 2e toilet en een ligbad met handig spatscherm.
  De afmetingen van de 3 ruime slaapkamers zijn:
  slaapkamer 1, ca. 1.24/1.92x4.43 m, heeft een ingebouwde kast,
  slaapkamer 2, ca. 2.70x5.40 m, en
  slaapkamer 3, ca. 2.71x4.02 m.
  Slaapkamers 1 & 2 liggen aan de achterzijde en slaapkamer 3 ligt aan de voorzijde.
  Op deze verdieping ligt overwegend vloerbedekking en de wanden zijn behangen.
  Tweede verdieping
  De 2e verdieping (betonvloer) is te bereiken via een vaste trap en bestaat uit een overloop met een praktische bergruimte, ca. 1.94x2.50 m, een C.V.-ruimte en een 4e slaapkamer.
  Slaapkamer 4, ca. 2.72x6.00 m, heeft o.a. een eenvoudige kastenwand en een loopdeur naar een verrassend dakterras! Dit dakterras, ca. 3.06x4.80 m, ligt perfect op het zuidwesten.
  Op deze woonlaag ligt een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer en de wanden zijn gespoten/gestuct.
  Tuin
  De riant uitgebouwde middenwoning met aanpandige berging, heeft een diepe achtertuin (ca. 12.50 m) op het zuidwesten. Doordat de achtertuin op het zuidwesten ligt, zijn de bezonningsmogelijkheden absoluut goed!
  De aantrekkelijke diepe achtertuin heeft een kleine vijver, een zonneterras van ca. 2.85x5.00 m, en u kunt zelf bepalen of u in de zon wenst te zitten.
  Via de achtertuin is indien gewenst (nu volledig begroeid) de brandgang te bereiken.
  Deze ruime middenwoning heeft ook aan de voorzijde een voortuin. Dit schept extra privacy in het woonhuis en maakt het straatbeeld tevens fraaier. Op korte loopafstand zijn er goede parkeermogelijkheden.
  Bijzonderheden
  De forse middenwoning met berging biedt meer leefruimte (ca. 139 m2), dan dat de buitenzijde doet vermoeden, heeft een verrassende semi-open woon-/leefkeuken en een aantrekkelijk dakterras.
  Deze woning heeft grotendeels onderhoudsvriendelijke kunststoffen kozijnen met dubbelglas en een diepe achtertuin met een achterom (mogelijk).
  Afhankelijk van uw woonwens is de woning (mogelijk) gedateerd, maar dit is reeds verrekend in de koopsom!
  Een bouwkundige keuring is nimmer een probleem.
  Inruil eigen woning is bespreekbaar.
  Locatie
  De royale middenwoning (riant uitgebouwd) met aangebouwde berging ligt op kindvriendelijke locatie, nabij de dorpskern, diverse scholen, winkelcentra, openbaar vervoer en speel-/sportmogelijkheden.
  De woonomgeving is hierdoor (ook) ideaal voor gezinnen met kinderen. De verbindingen naar Breda/Oosterhout en Terheijden (o.a. snelfietspaden) zijn uitstekend. Dit geldt tevens voor de aansluitingen op het centrale wegennet.
  Made staat bekend om haar fijne woon-/leefklimaat.

  Google Kaart

  Streetview

  Plan een bezichtiging

  Versturen
  Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur e-mail

  Versturen
  Je bericht is verstuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.